واکنش عراقچی به اظهارات بایدن درباره زمان حمله اسرائیل به ایران

-سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی نسبت به عواقب اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در پایان سفرش به برلین هشدار داد.
به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی نسبت به عواقب اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در پایان سفرش به برلین هشدار داد.
عراقچی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با اشاره به مصاحبه اخیر رئیس جمهور آمریکا نوشت: هر که علم و آگاهی از «زمان و چگونگی حمله اسرائیل به ایران» داشته باشد و یا تجهیزات و پشتیبانی برای چنین حماقتی در اختیار قرار داده باشد، منطقا مسئولیت هرگونه خسارت احتمالی را برعهده خواهد داشت.
گفتنی است اشاره وزیر امور خارجه ایران به اظهارات اخیر بایدن در پایان سفر خود به برلین است که در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد از اینکه اسرائیل چگونه و چه زمانی قرار است به حملات موشکی ایران پاسخ بدهد، اطلاع دارد.
برچسب ها :08 ، اظهارات بایدن ، تیترنیوز ، حمله اسرائیل ، عراقجی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0