ربیعی:اظهارات نتانیاهو بیشتر شبیه یک طنز تلخ و عملیات روانی است

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، دستیار اجتماعی رئیسجمهور با اشاره به چالشهای صنعت برق و انرژی کشور، بر لزوم شفافیت در بیان واقعیتها و ضرورت شکلگیری گفتمان «سازگاری با کمآبی و مصرف بهینه برق» در جامعه تأکید کرد.
علی ربیعی در بازدید از مرکز دیسپاچینگ ملی برق کشور با قدردانی از تلاش شبانهروزی کارکنان صنعت برق، گفت: یکی از دلایل وضعیت کنونی برق کشور، فقدان سرمایهگذاری کافی در مقاطع تاریخی خاص است که بخشی به تحریمها و بخشی به کمبود آیندهنگری بازمیگردد.
وی افزود: تحریمها مانع بزرگی در توسعه سرمایهگذاریهای کلان انرژی بوده و در کنار آن تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین نیز شرایط سختی را برای تولید انرژی، بهویژه نیروگاههای آبی، رقم زده است.
او با تأکید بر ضرورت تغییر فرهنگ مصرف، خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورها رعایت الگوی بهینه امری بدیهی است، اما در کشور ما هنوز عادات نادرستی وجود دارد که باید با آموزش و گفتمانسازی اصلاح شود.
وی در واکنش به اظهارات اخیر رژیم صهیونیستی درباره تأمین برق ایران نیز گفت: این نوع ادعاها بیشتر شبیه یک طنز تلخ و عملیات روانی است. اگر این رژیم واقعاً دغدغه انسانیت داشت، به جای ارسال گلوله برای کشتار مردم فلسطین، یک بطری آب به دست کودکان میداد.
برچسب ها :پیام نتانیاهو ، تیترنیوز ، علی ربیعی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1