ترامپ: به زلنسکی گفتم خون کافی ریخته شده و مرزها با جنگ و دل و جرأت تعیین شدهاند

ونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا پس از دیدار با ولودیمیر زانسکی، رییس جمهور اوکراین گفت: دیدار با رئیسجمهور ولودیمیر زلنسکی بسیار جالب و صمیمانه بود، اما به او گفتم - همانطور که به رئیسجمهور پوتین نیز بهطور جدی پیشنهاد کردم - زمان آن رسیده که کشتار متوقف شود و توافقی حاصل شود! خون کافی ریخته شده، و مرزها با جنگ و دل و جرأت تعیین شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا پس از دیدار با ولودیمیر زانسکی، رییس جمهور اوکراین گفت: دیدار با رئیسجمهور ولودیمیر زلنسکی بسیار جالب و صمیمانه بود، اما به او گفتم – همانطور که به رئیسجمهور پوتین نیز بهطور جدی پیشنهاد کردم – زمان آن رسیده که کشتار متوقف شود و توافقی حاصل شود! خون کافی ریخته شده، و مرزها با جنگ و دل و جرأت تعیین شدهاند.
ترامپ افزود: باید در همان جایی که هستند متوقف شوند. بگذار هر دو طرف ادعای پیروزی کنند و تاریخ قضاوت کند! دیگر بس است — نه شلیک، نه مرگ، نه خرج کردن مبالغ عظیم و غیرقابلتحمل.
او ادامه داد: این جنگ هرگز آغاز نمیشد اگر من رئیسجمهور بودم. هزاران نفر هر هفته قتلعام میشوند — دیگر بس است! به خانههایتان بازگردید و در صلح در کنار خانوادههایتان زندگی کنید!
برچسب ها :تیترنیوز ، جنگ اوکراین ، دونالد ترامپ ، زلنسکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0