تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 دسامبر 2024 - 9:30
کد خبر : 12228

۴۵ تالاب به کانون گردوغبار تبدیل شدند

۴۵ تالاب به کانون گردوغبار تبدیل شدند
معاون سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور گفت: ۴۵ تالاب در کشور به کانون گرد و غبار تبدیل شده‌اند و تامین حقابه آنان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز،  احمدرضا لاهیجان‌زاده ظهر سه شنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل محیط زیست مازندران اظهار کرد: حدود یک میلیون و ۴۹۰ هزار هکتار از وسعت تالاب‌های کشور در معرض تبدیل به کانون گرد و غبار هستند یا به کانون گرد و غبار تبدیل شدند.

وی افزود: اولویت سازمان حفاظت محیط زیست ۴۵ تالابی هستند که به کانون گرد و غبار مبدل شدند و تأمین حقآبه آنها را در دست اقدام دارد.

یک سوم زباله‌های مازندران بلاتکلیف است

عبدالرضا دادبود سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل محیط زیست مازندران با بیانی که کار کردن در حوزه محیط زیست مازندران و تصمیم گیری در آن همانند لبه تیغ است گفت در حوزه‌ای باید تصمیم گیری کرد که شکننده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان مازندران و ابر چالش‌های زیادی رو‌به‌رو هستیم ادامه داد: پسماند از جمله مسائل و مشکلات استان است و طی چند دهه گذشته نتوانستیم آنگونه که باید و شاید آن را حل کنیم و بیش از یک سوم زباله در استان بلاتکلیف است و جایی برای دفن آن وجود ندارد.

دادبود با اظهار اینکه در مدیریت زمین در طول سال‌های گذشته موفق نبودیم گفت توسعه ساخت ساز‌های غیر مجاز سبب ورود آسیب‌های به منابع طبیعی و محیط زیست شده است.

وی تاکید کرد برای حل مسائل استان باید همه مجموعه مدیریتی به یک هم افزایی و هم‌اندیشی خوب برسند به توسعه و پایداری آن برسیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.