پیشنهاد مشروط اروپا به ایران برای تعویق فعالسازی مکانیسم ماشه

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، وزارت خارجه آلمان بامداد شنبه و ساعاتی پس از پایان گفتوگوهای ایران و تروئیکای اروپایی و معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در استانبول بیانیهای را منتشر کرد.
در این بیانیه آمده است که «مدیران سیاسی تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا با معاونان وزیر امور خارجه ایران بهمنظور بررسی برنامه هستهای این کشور دیدار کردند».
وزارت خارجه آلمان اعلام کرده است: تروئیکای اروپایی آماده فعالسازی اسنپبک (مکانیسم ماشه) است، با این حال، ما پیشنهاد تمدید آن را به شرطی که ایران به تعهدات قانونی خود عمل کرده و معیارهای مشخصی را رعایت کند، ارائه کردهایم.
پیش از این کشورهای اروپایی پایان ماه اوت را بهعنوان موعد فعالسازی این سازوکار تعیین کرده بودند اما رسانههای غربی از احتمال تمدید ۶ ماهه آن خبر دادهاند.
برلین در پایان بیانیه خود آورده است: از ایران میخواهیم مسیر دیپلماسی را انتخاب کند.
این ادعا درحالی است که تهران همواره مسیر دیپلماسی را برگزیده اما این آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند که در میانه مذاکرات به ایران حمله کردند. کشورهای اروپایی از جمله آلمان هم ترجیح دادند از این اقدامات تجاوزکارانه حمایت و برخی دیگر هم در برابر آن سکوت کنند.
برچسب ها :اسنپ بک ، پیشنهاد اروپا ، تیترنیوز ، مکانیسم ماشه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۴