تاریخ انتشار : یکشنبه 31 می 2026 - 11:08
کد خبر : 23800

هیس! محمود نبویان بی‌وقفه در حال کار علیه تیم مذاکره‌کننده است!

هیس! محمود نبویان بی‌وقفه در حال کار علیه تیم مذاکره‌کننده است!
محمود نبویان، فارغ‌التحصیل موسسه مرحوم مصباح یزدی که به یکباره با دوپینگ جریان پایداری در دهه اخیر وارد میدان سیاست شده، در سال‌های اخیر به یکی از مروجان روایت‌های گمراه‌کننده از تحولات سیاست خارجی تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، ‌ محمود نبویان، فارغ‌التحصیل موسسه مرحوم مصباح یزدی که به یکباره با دوپینگ جریان پایداری در دهه اخیر وارد میدان سیاست شده، در سال‌های اخیر به یکی از مروجان روایت‌های گمراه‌کننده از تحولات سیاست خارجی تبدیل شده است.

او همواره از حامیان پروپاقرص رادیکالیسم بوده، تا حدی که در سال‌های اخیر زبان به تمجید از طالبان باز کرد و گفت: «دربارهٔ طالبان که امروز حاکم بر افغانستان است، تصور برخی از افراد، آن است که این افراد تروریست هستند که این تصور خلاف واقع است. امروز به لحاظ فرهنگی تحولات زیادی در طالبان ایجاد شده است»

نبویان که بارها در تلویزیون نشان داده از تلفظ و ادای ساده‌ترین کلمات انگلیسی عاجز است، در دوران برجام و مابعد آن، با استناد به فهم سراسر اشتباه خود از متن حقوقی برجام، به تخریب‌چی درجه یک توافق هسته‌ای تبدیل شده بود.

او در دوره مرحوم رئیسی، بارها علیه علی باقری، مذاکره‌کننده وقت، که در تلاش برای احیای برجام بود، تاخت. علت چه بود؟ عدم استفاده باقری از تیم سفارش شده سعید جلیلی در مذاکرات، همان تیمی که بعدها به او خط دادند علیه توافق باقری لابی کند، اتفاقی که امیرحسین ثابتی، مشاور جلیلی، ناخواسته، آن را افشا کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.