تاریخ انتشار : شنبه 28 ژوئن 2025 - 9:00
کد خبر : 16080

مراسم تشییع شهدای حمله اسرائیل به ایران

مراسم تشییع شهدای حمله اسرائیل به ایران
مراسم تشییع پیکر شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران صبح امروز (شنبه، ۷ تیر) از میدان انقلاب اسلامی به سمت میدان آزادی تهران آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز،   از ساعت ۸ صبح امروز عزاداران حسینی از اقشار مختلف مردم «شهدای اقتدار ایران» را از میدان انقلاب به سمت میدان آزادی بدرقه کردند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از تجاوز ارتش صهیونی در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به آسمان کشورمان و شروع جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی سلسله عملیات‌های وعده صادق ۳ را در ۲۲ موج، ممتد و چند لایه طراحی و بانک اهداف نظامی متنوع و متکثر دشمن را در اراضی اشغالی قدس هدف قرار دادند.

شهید سلامی، شهید شانه‌ای، شهید ربانی و خانواده ،  شهید محمد باقری، شهید محرابی ، شهید شادمانی،شهید محمودباقری، شهید حاجی‌زاده ،شهید رشید، شهید طهرانچی،  شهید فریدون عباسی شهید محمد کاظمی،  شهید محمدرضا نصیر باغبان، شهید حاج رمضان ، شهید نکویی،  شهید شهریاری از جمله بیش از ۵۰ شهیدی هستند که امروز در تهران تشیع شدند.

برخی از این شهدا عروج خانوادگی داشتند از جمله؛ سردار محمد باقری به همراه همسر و دخترش و سردار مهدی ربانی به همراه همسر و دخترش.

طبق اعلام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، قرار است پیکر ۶۰ شهید در این مراسم روی دست ملت ایران تشییع شود.

از اولین ساعات صبح، میدان انقلاب اسلامی شاهد جمعیتی است که با شور حسینی (ع)، پرچم‌های سرخ «لبیک یاحسین (ع)» در دست و دست‌نوشته‌هایی با شعار‌های ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی، در صحنه حاضر شده‌اند.

حضور خانواده شهیدان در مراسم تشییع شهدا

مادر، پدر، همسر و فرزندان شهیدان در صفوف اول تشییع حاضرند و این حضور، به مراسم جنبه‌ای عمیق‌تر داده است.

در این آیه چنین آمده است:آیه ۳۸ سوره حج:

إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ

مسلماً خدا از مؤمنان دفاع می‌کند، قطعاً خدا هیچ خیانت کار ناسپاسی را دوست ندارد.

میان شهدا ۴ کودک و ۴ بانو هم دیده می‌شوند.

مراسم امروز تنها به حضور مردم عادی محدود نیست، چهره‌های برجسته کشوری و لشکری، مسئولان، علما و خانواده‌های شهدای سال‌های پیش همگی آمده‌اند تا در این بدرقه تاریخی سهمی داشته باشند. حضور اقشار مختلف از روحانیون، دانشجویان، کارگران، کارمندان و خانواده‌ها، نماد یک انسجام ملی بی‌نظیر است که برخاسته از «عشق به شهدا» و «نفرت از ظلم» است.

محل‌های خاک‌سپاری شهدای مقاومت

در حاشیه مراسم، با اعلام منابع رسمی، محل دفن شهدا نیز مشخص شده است. پیکر‌های فرماندهان عالی‌رتبه، با رعایت وصیت‌هایشان و به‌گونه‌ای نمادین، در مکان‌هایی به خاک سپرده می‌شود که هرکدام، بخشی از هویت مقاومت را در خود جای داده‌اند:

شهیدان حسین سلامی و ربانی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

شهیدان حاجی‌زاده و محمود باقری (هوافضا) در قطعه مدافعان حرم بهشت زهرا (ع)

شهید شادمانی در همدان، در جوار شهید همدانی

شهید کاظمی در مشهد، کنار حرم حضرت امام رضا (ع)

شهید سعید ایزدی در قم، در جوار حضرت معصومه (س)

و شهیدان محمد باقری و محرابی در قطعه ۲۴ بهشت زهرا (ع)، همان‌جایی که شهید حسن باقری آرمیده است؛ قطعه‌ای که به‌حق، قلب فرماندهی دفاع مقدس لقب گرفته است.

همه شهر در خدمت بدرقه شهدا

سازمان متروی تهران و شرکت اتوبوسرانی پایتخت با همکاری کامل در حال جابه‌جایی مردم از نقاط مختلف شهر به میدان انقلاب اسلامی هستند. پایتخت امروز تنها یک شهر نیست، صحنه‌ای از حضور یک ملت در میدان مبارزه و عشق است. این مراسم نمایشگاه عظیم وفاداری مردم به مسیر مقاومت، بازخوانی آرمان‌های شهیدان و اعلام دوباره این حقیقت است که ملت ایران در هر شرایطی، کنار جبهه حق و در برابر جبهه باطل خواهد ایستاد.

دوم محرم امسال، نه‌فقط یادآور کاروان عاشورا، بلکه یادآور کاروانی است که از میدان انقلاب تا میدان آزادی، پیام ایستادگی را در شهر طنین‌انداز کرده است. امروز تهران، پایتخت خون و پیام است، پایتخت دلیری‌هایی است که نه با دوربین ثبت می‌شود، که با قلب یک ملت جاودانه می‌ماند.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در مراسم تشییع ابدان مطهر سرداران، دانشمندان و شهدای حمله تروریستی اسرائیل و آمریکا حضور یافت.

دستیار رهبر انقلاب با شرکت در این مراسم و در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم بیان کرد: دشمن تصور می‌کند با ترور نخبگان و فرماندهان ما می‌تواند ملت ایران را متوقف کند، در حالی که خون آنان، شتاب‌دهنده حرکت ماست.   پاسخ ما به جنایات دشمنان نه از سر هیجان، بلکه از جنس حکمت و اقتدار بود. ملت ایران اهل فراموشی نیست؛ جنایتکاران در صورت تکرار نیز حتماً با هزینه‌ای پشیمان‌کننده رو‌به‌رو خواهند شد.  تجربه‌های تاریخی ملت ایران نشان داده هرگاه دشمن از درِ ترور و فشار وارد شده، مردم یک‌پارچه‌تر و با انگیزه‌تر مسیر تعالی را طی کرده‌اند.

همچنین سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم صبح امروز در آیین حماسی تشییع پیکر‌های شهدای اقتدار ملی در تهران حاضر شد.

عزیزی: دشمن همواره تسلیم ملت ایران شده است

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ما هیچ‌وقت نه‌تنها تسلیم دشمنان ملت ایران نشدیم بلکه همیشه دشمن را تسلیم اراده ملت ایران کردیم.

ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در حاشیه آیین تشییع پیکر مطهر اقتدار ملی بیان کرد: بدون شک فرمایشات رهبر انقلاب، هدایتگر جامعه اسلامی ما است. در رابطه با حماسه اخیر که ملت ایران آفریدند و این نبرد ۱۲ روزه نیز یکی از فرمایشات ایشان تسلیم نشدن ملت ایران بود این یک واقعیت مطلق، مسلم و قطعی است؛ ما هیچ‌وقت نه‌تنها تسلیم دشمنان ملت ایران نشدیم بلکه همیشه دشمن را تسلیم اراده ملت ایران کردیم. ملت ایران با حضور در همه صحنه‌های انقلاب اسلامی با حماسه‌آفرینی، خط حماسه ایثار و از خودگذشتگی را در جامعه نهادینه کردند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: در ادامه شاهد خواهیم بود دشمن به فضل الهی، تسلیم اراده ملت ایران خواهد شد، همان‌طور که در این ۱۲ روز با همه جنایت‌هایی که رقم زد باز هم تسلیم اراده ملت ایران شد، الان نیز می‌بینیم که مردم در این مسیر با اتحاد، وحدت و یکپارچگی در صحنه هستند.

حضور رئیس قوه قضائیه در تشییع شهدای اقتدار

حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار ملی که در حال برگزاری است، بیان کرد: مردم در این چند روز اخیر بصیرت و بزرگی خودشان را به جهانیان ثابت کردند و شجاعت و صلابت آنها در جهان طنین افکند.

وی با بیان اینکه حضور مردم در این مراسم تجلی وحدت ملی است، افزود: این مراسم‌ها تنها بدرقه شهدا نیست، بلکه پیامی است به دشمنان که ملت ایران همچنان پای انقلاب، امنیت و نظام ایستاده‌اند.

نماینده تهران بیان کرد: مردم با حضور حماسی و حضور حداکثری در تشییع پیکر فرماندهان نظامی عزیز و سربازان وطن بار دیگر وحدت خود را به جهانیان ثابت کردند.

سلیمی ضمن تاکید بر حفظ انسجام ملی، گفت: یکی از تجلی‌گاه‌های این انسجام، همین مراسم‌های مردمی است که به دشمن نشان می‌دهد ملت ایران متحد است. حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، یکی از قله‌های این انسجام است. مراسم تشییع شهدای اخیر می‌تواند یک‌بار دیگر محاسبات غلط دشمن را باطل کند. از این منظر، این رویداد به‌روشنی یکی از جلوه‌های امنیت ملی است. مردم عزیز ما باید بدانند که حضورشان در این صحنه، بخش مهمی از قدرت و امنیت ملی ما را تشکیل می‌دهد.

علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار حضور یافت.

همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و حجت‌الاسلام عبدالله حاجی صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه، پیکر شهدای اقتدار را به سمت آرامگاه ابدیشان بدرقه کردند.

شروع کننده جنگ تحمیلی، ارتش تروریست صهیونی بود اما پایان آن را نیروهای مسلح به ویژه هوافضای سپاه در موج بیست و دوم عملیات وعده صادق ۳ رقم زدند و درخواست آتش بس را بر دشمن تحمیل کردند.

دیوارنگار میدان انقلاب اسلامی امروز با عکس شهدای اقتدار ایران مزین شده بود.

مردم ساعتی پیش از آغاز رسمی مراسم در میدان انقلاب تجمع کرده بودند.

تابوت‌های کودکان شهید جلودار کاروان شهدا بود و عده‌ای به صورت خانوادگی در مراسم تشییع شهدا شرکت کردند.

بدرقه کنندگان شهدا در این مراسم در میدان انقلاب یکصدا شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سر دادند و همچنین فریاد «حیدر حیدر» اقشار مختلف مردم در پایتخت طنین انداز شد.

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از اولین لحظات آغاز مراسم تشییع پیکر فرماندهان نظامی و دانشمندان کشورمان، که در پی تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند همراه با اقشار مختلف مردم برای ادای دین به این شهدا حضور یافت.

عزاداران حسینی بدرقه کننده شهدای اقتدار ایران عکس‌هایی از شهدای تجاوز رژیم صهیونی و هم‌چنین بیلبوردهایی که بر آن‌ها جملاتی در انزجار از رژیم کودک کش آمده در دست داشتند.

پیکر سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده شهید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد استقبال مردم قرار گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.