تاریخ انتشار : شنبه 25 آوریل 2026 - 8:37
کد خبر : 23075

رئیس شرکت توتال فرانسه:اگر محاصره تنگه هرمز دو یا سه ماه دیگر ادامه یابد، وارد دوران کمبود انرژی خواهیم شد

رئیس شرکت توتال فرانسه:اگر محاصره تنگه هرمز دو یا سه ماه دیگر ادامه یابد، وارد دوران کمبود انرژی خواهیم شد
مدیرعامل شرکت «توتال انرژی» فرانسه هشدار داد که اگر محاصره تنگه هرمز «دو یا سه ماه دیگر ادامه یابد»، فرانسه وارد «دوران کمبود انرژی» خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، ‌  مدیرعامل شرکت «توتال انرژی» فرانسه هشدار داد که اگر محاصره تنگه هرمز «دو یا سه ماه دیگر ادامه یابد»، فرانسه وارد «دوران کمبود انرژی» خواهد شد.

پاتریک پویانه (Patrick Pouyanné) اعلام کرد: ما اکنون تمام مازاد (ذخایر) را به کار گرفته‌ایم اما اگر این وضعیت برای دو یا سه ماه دیگر ادامه یابد وارد دوران کمبود انرژی خواهیم شد، مانند دورانی که برخی از کشورهای آسیایی در حال حاضر تجربه می‌کنند.

وی افزود: رها کردن ۲۰ درصد از ذخایر نفت و گاز جهان در تنگه هرمز عواقب جدی خواهد داشت، بنابراین همه چیز به مدت زمان دوام آن بستگی دارد.

پویانه با یادآوری اینکه شرکتش با جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، «۱۵ درصد از تولید (خود) در خاورمیانه را از دست داده است»، ادامه داد: حل مساله تنگه هرمز یک امر حیاتی است.

مدیرعامل شرکت «توتال انرژی» فرانسه روز گذشته (جمعه) در کنفرانس سیاست جهانی که توسط موسسه روابط بین‌الملل فرانسه (Ifri) برگزار شد، «انعطاف‌پذیری» در مواجهه با اختلال در تنگه هرمز را خواستار شد و به سرمایه‌گذاری «احتمالاً در خطوط لوله جدید» برای کاهش وابستگی به این آبراه استراتژیک اشاره کرد.

وی اذعان کرد که خلیج فارس مسیر «بسیار ارزان» برای حمل‌ونقل انرژی فراهم می‌کرد و به همین دلیل جایگزینی آن دشوار خواهد بود.

پویانه اظهار کرد: آنچه مسلم است و ما در این زمینه خیلی خوب نبوده‌ایم، این است که اگر در خاورمیانه سرمایه‌گذاری می‌کنیم، باید روی تاب‌آوری سیستم سرمایه‌گذاری کنیم.

رئیس شرکت نفت فرانسوی افزود: این واقعیت که امروزه مسیرهای خروجی کافی از تنگه هرمز وجود ندارد، یک مشکل اساسی است. ما باید تاب‌آوری را به عنوان یک سرمایه‌گذاری، احتمالاً در خطوط لوله جدید برای ساخت یک شبکه خط لوله، در نظر بگیریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.