حمله شریعتمداری به باهنر به خاطر اظهارات وی در رابطه با حجاب

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان نوشت:
آقای محمدرضا باهنر عصر امروز ( شنبه ۱۲ مهر) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه میفرمایند «من صراحتا عرض کردم که عدهای دنبال این بودند که حجاب باید اجباری باشد. من از روز اول اعتقادی به حجاب اجباری نداشته و ندارم»!
ایشان توضیح ندادهاند که منظورشان از به کارگیری واژه «حجاب اجباری»! چیست؟! آیا حجاب را یک واجب شرعی و ضرورت قانونی میدانند یا نه؟ اگر حفظ حجاب یک ضرورت قانونی است ــ که هست ــ چرا نباید رعایت شود؟ و اگر یک واجب شرعی و دستور اکید اسلامی است (که هست) با کدام منطق قانونی و باور اسلامی، رعایت آن را لازم نمیدانند؟!
استفاده ایشان از واژه «حجاب اجباری» ! که از سوی دشمنان اسلام و انقلاب و با هدف غیر ضروری و ضد آزادی بودن حجاب، ساخته و پرداخته شده است نیز جای درنگ و تامل دارد!
آقای باهنر میفرمایند: «حجاب اجباری نیست، اما تا چقدر برهنگی آزاد است؟ بالاخره تا یک حدی باید باشد. همه کشورها در پوشش عرف دارند باید حتما رعایت کنیم. اما اینکه اجباری این نوع حجاب باشد، اشتباه است»!
کاش آقای باهنر توضیح میدادند که آیا فقط برهنگی را جرم میدانند؟ و از نظر ایشان، کشف حجاب، مادام که به برهنگی نرسیده باشد مجاز است(!) اگر چنین برداشتی دارند که متاسفانه از اظهارات ایشان همین گونه برداشت می شود، انتظار آن است که بفرمایند این دیدگاه با کجای قوانین جاری و مبانی شرعی انطباق دارد؟!
امید آن که جناب باهنر درباره دیدگاه سؤالبرانگیزی که مطرح کرده اند و در مغایرت آشکار با قوانین جاری و مبانی شرع مقدس اسلام است توضیح بدهند و چنانچه منظور دیگری داشتهاند، اظهارات ناصواب خود را اصلاح بفرمایند.
برچسب ها :باهنر ، تیترنیوز ، حجاب اجباری ، حسین شریعتمداری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0