تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مارس 2026 - 9:40
کد خبر : 22628

آسیب شدید مجتمع هسته‌ای آب سنگین خنداب ایران

آسیب شدید مجتمع هسته‌ای آب سنگین خنداب ایران
آژانس بر اساس تحلیل مستقل تصاویر ماهوارهای و آگاهی از تأسیسات تأیید کرده است که کارخانه تولید آب سنگین در خُنداب - که ایران گزارش داده بود در ۲۷ مارس مورد حمله قرار گرفته - آسیب شدید دیده و دیگر قابل بهره‌برداری نیست.
به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، ‌ در پی حملات روز جمعه به تاسیسات تولید اب سنگین خنداب در اراک این کارخانه حیاتی کشور از دسترس خارج شد.
 آژانس بر اساس تحلیل مستقل تصاویر ماهوارهای و آگاهی از تأسیسات تأیید کرده است که کارخانه تولید آب سنگین در خُنداب – که ایران گزارش داده بود در ۲۷ مارس مورد حمله قرار گرفته – آسیب شدید دیده و دیگر قابل بهره‌برداری نیست. این تأسیسات حاوی مواد هسته‌ای اعلام‌شده نیست.
حسن قمری معاون استاندار اراک روز جمعه هفته گذشته از دو مرحله حمله دشمن آمریکایی و صهیونی به مجتمع آب سنگین خنداب خبر داد و افزود: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه و تدابیر ایمنی دقیق پیش‌بینی شده، هیچ‌گونه تلفات انسانی در پی این تهاجمات رخ نداده و امنیت مردم منطقه به‌طور کامل برقرار است.
وی در ادامه اظهار کرد: این تهاجمات نشان‌دهنده تمرکز دشمن بر زیرساخت‌های حیاتی کشور است، اما آمادگی و هماهنگی میان دستگاه‌های امنیتی و امدادی، هرگونه خطر بالقوه را به‌طور کامل خنثی کرده است.
همچنبن سازمان انرژی اتمی نحمله به کارخانه تولید آب سنگین اراک را تایید کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.