تاریخ انتشار : یکشنبه 5 آوریل 2026 - 10:34
کد خبر : 22697

آتش سوزی در مجتمع پتروشیمی امارات و بحرین

آتش سوزی در مجتمع پتروشیمی امارات و بحرین
گزارش‌ها حاکی است که از ساعتی پیش در مجتمع پتروشیمی بروج در رویس، ابوظبی آتش‌سوزی گسترده‌ای رخ داده است.
به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، ‌ گزارش‌ها حاکی است که از ساعتی پیش در مجتمع پتروشیمی بروج در رویس، ابوظبی آتش‌سوزی گسترده‌ای رخ داده است.
بر اساس اطلاعیه منتشرشده توسط دفتر رسانه‌ای ابوظبی، چندین حریق در این مجتمع پتروشیمی پس از سقوط ترکش‌هایی روی داده است.
کارخانه بروج (Borouge) یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پلی‌اولفین و محصولات پتروشیمی در امارات متحده عربی است و نقش مهمی در صادرات محصولات شیمیایی منطقه دارد.
این مجتمع در منطقه صنعتی «Ruwais»(رویس) ابوظبی واقع شده و بخش قابل توجهی از ظرفیت تولید پتروشیمی کشور امارات را تشکیل می‌دهد.
در همین حال، دفتر رسانه‌ای ابوظبی اعلام کرده که عملیات تولید به منظور ارزیابی خسارات متوقف شده است. مقامات محلی در حال بررسی منشاء سقوط ترکش‌ها و میزان آسیب به بخش‌های مختلف کارخانه هستند.

بی بی سی نیز نوشت: شرکت باپکو انرژی  بحرین روز یکشنبه اعلام کرد که پس از حمله ایران، یک مخزن در یکی از تأسیسات ذخیره‌سازی آن آتش گرفته است.

بر اساس اعلام این شرکت، در این حمله تلفاتی گزارش نشده است.
این شرکت که یکی از بزرگترین شرکت‌های نفتی بحرین است، در بیانیه‌اش می‌گوید که آتش خاموش شده و خسارات در حال ارزیابی است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.