پوتین: امیدوارم توافقاتمان، ما را به صلح نزدیکتر کند / ترامپ: درمورد بسیاری از موارد با پوتین به توافق رسیدیم

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، ترامپ و پوتین پس از حدود سه ساعت جلسه در آلاسکا نشست خبری برگزار کردند.
پوتین در آغاز به ترامپ گفت: «از دعوتتان ممنونم. وقتی از هواپیما پیاده شدم، به ترامپ گفتم: سلام همسایه.»
پوتین افزود که آلاسکا بخشی از تاریخ مشترک روسیه و ایالات متحده را نمایندگی میکند و ابراز خوشحالی کرد که ترامپ را سالم میبیند. او تأکید کرد که منطقی بود ملاقات در آلاسکا برگزار شود و مذاکرات در فضایی سازنده انجام شد.
رئیسجمهور روسیه همچنین اظهار داشت: «ما همواره ملت اوکراین را ملتی برادر میدانستهایم» و درباره توافقات خود با ترامپ گفت: «مایلم امیدوار باشم که توافقی که ما با هم به آن دست یافتهایم، به ما کمک کند تا به آن هدف نزدیکتر شویم و راهی به سوی صلح در اوکراین هموار سازد.» وی افزود: «انتظار داریم که کیف و پایتختهای اروپایی این موضوع را بهطور سازنده درک کنند و مانع پیشرفت نشوند و هیچ تلاشهایی برای استفاده از معاملات پشتپرده به منظور انجام تحریکات برای نابود کردن پیشرفت نوظهور انجام ندهند.»
ترامپ نیز در این کنفرانس گفت: «جلسه با پوتین خیلی سودمند بود. برخی مسائل هنوز حل نشدهاند، اما پیشرفتهایی داشتیم و در بسیاری از موارد به توافق رسیدیم.»
در پایان، ترامپ خطاب به پوتین گفت: «ممنون ولادیمیر، احتمالاً خیلی زود دوباره شما را خواهم دید.» پوتین پاسخ داد: «در مسکو.» و ترامپ اضافه کرد: «ممکن است این اتفاق بیفتد.»
برچسب ها :توافق ، تیترنیوز ، صلح ، نشست پوتین و ترامپ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲