تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 نوامبر 2025 - 12:47
کد خبر : 19276

توضیحات سخنگوی دولت درباره سه نرخی شدن قیمت بنزین

توضیحات سخنگوی دولت درباره سه نرخی شدن قیمت بنزین
فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درخصوص سه نرخی شدن قیمت بنزین اظهار کرد: سهمیه‌ها سر جای خودش هست. نمی‌توانیم اجازه دهیم بنزینی که برای دولت حدود 30 هزار تومان تمام می‌شود به صورت قاچاق از کشور خارج شود.
به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، سخنگوی دولت توضیحاتی درباره احتمال سه نرخی شدن قیمت بنزین ارائه کرد.
فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درخصوص سه نرخی شدن قیمت بنزین اظهار کرد: سهمیه‌ها سر جای خودش هست. نمی‌توانیم اجازه دهیم بنزینی که برای دولت حدود ۳۰ هزار تومان تمام می‌شود به صورت قاچاق از کشور خارج شود.
وی ادامه داد: سهمیه اول و دوم بنزین سر جای خودش است ولی تصمیم‌گیری درباره قیمت بنزین مربوط به خودروهای لوکس، خودروهای مناطق آزاد و دولتی خواهد بود که زمان تصمیم‌گیری در این زمینه را هم اعلام خواهیم کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.