تاریخ انتشار : دوشنبه 2 فوریه 2026 - 11:00
کد خبر : 21408

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: اقدام ما سریع، قاطع و به‌ دور از محاسبات آمریکا خواهد بود

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: اقدام ما سریع، قاطع و به‌ دور از محاسبات آمریکا خواهد بود
سرلشکر موسوی با بیان اینکه «ملت ایران در طول این ۴۷ سال بارها ثابت کرده‌اند که ایران بلعیدنی نیست و سرانجام آن لجوجِ خیره‌سری که درس نمی‌گیرد، خفه خواهد شد»

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، ‌رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: پس از جنگ ۱۲ روزه، در دکترین دفاعی کشور تجدید نظر کرده و آن را به دکترین آفندی مبتنی بر عملیات برق‌آسا و دامنه‌دار، تغییر دادیم/ اقدام ما سریع، قاطع و به‌ دور از محاسبات آمریکا خواهد بود / ایران بلعیدنی نیست؛ سرانجام آن لجوجِ خیره‌سری که درس نمی‌گیرد، خفه خواهد شد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: پس از جنگ ۱۲ روزه، در دکترین دفاعی کشور تجدید نظر کرده و آن را به دکترین آفندی مبتنی بر عملیات برق‌آسا و دامنه‌دار، تغییر دادیم/ اقدام ما سریع، قاطع و به‌ دور از محاسبات آمریکا خواهد بود / ایران بلعیدنی نیست؛ سرانجام آن لجوجِ خیره‌سری که درس نمی‌گیرد، خفه خواهد شد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: آنچه دشمنان این ملت، به‌ویژه آمریکا، باید بدانند این است که انگیزه نیروهای مسلح ما برای جنگیدن در برابر دشمن، هیچ‌گاه مانند امروز نبوده است. خون‌خواهی روز سیزدهم باقی مانده و کوچک‌ترین خطا، دست ما را برای اقدام باز خواهد کرد.

به نوشته ایسنا، وی با بیان اینکه «ملت ایران در طول این ۴۷ سال بارها ثابت کرده‌اند که ایران بلعیدنی نیست و سرانجام آن لجوجِ خیره‌سری که درس نمی‌گیرد، خفه خواهد شد»، عنوان کرد: کسانی که چند ماه در شیپور فریب دمیدند و گزاره «ایران ضعیف» را ترویج کردند، حالا مجبورند یا حرف خود را پس بگیرند، یا سیلیِ منطقه‌ای قدرت ایران را دریافت کنند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ظاهراً فراموش کرده‌اند در سال ۵۹ مردم ایران، در شرایط دشوار، در مقابل دنیای کفر هشت سال ایستادند و سر آن را به سنگ کوبیدند؛ در جنگ دوازده‌روزه، طرح بیست‌ساله آمریکا و رژیم صهیونیستی را نقش بر آب کردند و آنها را شکست دادند؛ در فتنه دی‌ماه نیز، طرح شبه‌کودتای دشمنِ داعشی‌وارِ آمریکایی‌صهیونی را ناکام گذاشتند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.