تاریخ انتشار : شنبه 15 فوریه 2025 - 8:50
کد خبر : 13108

جهانگیری: با کسی که با سهل انگاری باعث خاموشی شده برخورد کنید

جهانگیری: با کسی که با سهل انگاری باعث خاموشی شده برخورد کنید
اسحاق جهانگیری گفت: هر مدیری، چه از دولت قبل چه در همین دولت، اگر سهل‌انگاری کرده و نتوانسته برای این وضع تدبیر کند، باید بازخواست شود؛ وگرنه در سال بعد اتفاقات بدتری خواهیم داشت.

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز،  اسحاق جهانگیری گفت: من برخی مسائل را نمی‌توانم پیش خودم نگه دارم و راجع به آن سکوت کنم. از جمله موضوعی که به نهادهای موثر گفتم، راجع به نحوه مدیریت سوخت در زمستان امسال بود. ما حتی اگر نفت و گاز هم نداشتیم، نباید در زمستان امسال به این وضع می‌افتادیم. آیا بطور مثال نمی‌توانستیم ۲ تا کشتی گازوئیل بیاوریم که سوخت نیروگاه‌ها را تأمین کنیم و این طور مضحکه دیگران نشویم؟

وی ادامه داد: من معتقد بودم هرکس سهل‌انگاری انجام داده، حتی اگر چشم بنده باشد، باید بابت این وضع برکنار می‌شد. بخشی از مدیریت همین‌هاست؛ مدیریت تشویق و تنبیه دارد. هر مدیری، چه از دولت قبل چه در همین دولت، اگر سهل‌انگاری کرده و نتوانسته برای این وضع تدبیر کند، باید بازخواست شود؛ وگرنه در سال بعد اتفاقات بدتری خواهیم داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.