تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 شهریور 1404 - 12:30
کد خبر : 17670

وزیر نیرو‌: نمی‌دانم قطعی‌های برق تا کی ادامه خواهد داشت‌

وزیر نیرو‌: نمی‌دانم قطعی‌های برق تا کی ادامه خواهد داشت‌
وزیر نیرو در حاشیه سفر به ورامین در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم درباره اینکه «تا کی قطعی‌های برق ادامه خواهد داشت و وضعیت منابع انرژی کشور چگونه است؟»، تنها به یک کلمه «نمی‌دانم» اکتفا کرد.

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز،  وزیر نیرو در حاشیه سفر به ورامین در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم درباره اینکه «تا کی قطعی‌های برق ادامه خواهد داشت و وضعیت منابع انرژی کشور چگونه است؟»، تنها به یک کلمه «نمی‌دانم» اکتفا کرد.

عباسی علی‌آبادی وزیر نیرو در حاشیه سفر به دشت ورامین و بررسی وضعیت شبکه برق شهرستان قرچک، در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره «تا کی قطعی‌های برق ادامه خواهد داشت و وضعیت منابع انرژی کشور چگونه است؟»، تنها به یک کلمه «نمی‌دانم» اکتفا کرد.

این در حالی است که وزیر نیرو پیش‌تر در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ اعلام کرده بود که خاموشی‌های بخش خانگی «به زودی برطرف خواهد شد» و هماهنگی‌های لازم با وزارت نفت برای تکمیل مخازن انجام شده است. امروز اما عباسی علی‌آبادی از وضعیت جاری ابراز بی‌اطلاعی کرد، نکته‌ای که باعث سردرگمی و نگرانی بیشتر مردم شده است.

مردم دشت ورامین و قرچک با خاموشی‌های طولانی مواجه هستند و زندگی روزمره، کسب‌وکارها، فعالیت مدارس و مراکز درمانی دچار مشکل شده است. افزایش مدت زمان قطعی‌ها از یک ساعت به چهار ساعت باعث اختلال در استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی، ذخیره‌سازی مواد غذایی و فعالیت‌های خانگی شده است.

اطلاع‌رسانی دقیق و مدیریت صحیح منابع انرژی، به ویژه در شرایط بحران، ضروری است و عدم اطلاع حتی وزیر نیرو از وضعیت فعلی، نشان‌دهنده نیاز جدی به برنامه‌ریزی بهتر و پاسخگویی سریع به مردم است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Brennan3635 پنجشنبه , 13 شهریور 1404 - 17:10