تاریخ انتشار : شنبه 18 مرداد 1404 - 8:05
کد خبر : 17061

توافق ارمنستان و باکو بر سر کریدور موسوم به زنگزور

توافق ارمنستان و باکو بر سر کریدور موسوم به زنگزور
ترامپ در اعلام توافق بین ارمنستان و آذربایجان گفت که این توافق «مسئله کلیدی» را با ایجاد چیزی که آنها «مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی بین‌المللی» می‌نامند، حل کرده است.
به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز،  آسوشیتدپرس نوشت: ترامپ در اعلام توافق بین ارمنستان و آذربایجان گفت که این توافق «مسئله کلیدی» را با ایجاد چیزی که آنها «مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی بین‌المللی» می‌نامند، حل کرده است.
در ادامه این مطلب امده است: ترامپ گفت نام‌گذاری این مسیر به نام خودش «افتخار بزرگی برای من است» و «من درخواست این کار را نکردم.»
یک مقام ارشد دولت آمریکا در تماسی قبل از این رویداد با خبرنگاران گفت که در واقع این ارمنی‌ها بودند که پیشنهاد نام‌گذاری را داده‌اند.
این توافق قرار است یک راهرو جدید تجاری و ترانزیتی به نام ترامپ ایجاد کند که جمهوری آذربایجان را به منطقه خودمختار نخجوان متصل می‌کند.
این هدفی کلیدی برای دولت آذربایجان در مذاکرات صلح بوده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.