تاریخ انتشار : سه شنبه 27 شهریور 1403 - 10:09
کد خبر : 10192

اقراریان عضو شورای شهر تهران: زاکانی کارآمدی لازم برای مدیریت شهر را ندارد

اقراریان عضو شورای شهر تهران: زاکانی کارآمدی لازم برای مدیریت شهر را ندارد
مهدی اقراریان عضو شورای شهر تهران گفت: این موضوع ربطی به انتخابات ریاست جمهوری ندارد هرچند اقدامات اشتباه آقای زاکانی در انتخابات به شورای ششم آسیب زده اما بیش از دو و نیم سال و پس از ۶ ماه از انتصاب ایشان، جمعی از اعضا به این نتیجه رسیدند که شهردار کارآمدی لازم برای مدیریت شهر را ندارد.
به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز،   مهدی اقراریان  با بیان اینکه داستان منتقدین شهردار تهران قصه پر غصه ای است که امروز و دیروز شروع نشده است، گفت: این موضوع ربطی به انتخابات ریاست جمهوری ندارد هرچند اقدامات اشتباه آقای زاکانی در انتخابات به شورای ششم آسیب زده اما بیش از دو و نیم سال و پس از ۶ ماه از انتصاب ایشان، جمعی از اعضا به این نتیجه رسیدند که شهردار کارآمدی لازم برای مدیریت شهر را ندارد.
وی ادامه داد: آیا فکر می کنند فشار به منتقدین باعث عقب نشینی آنها خواهد شد؟ خیر؛ ما از ابزار خود استفاده خواهیم کرد. در مورد تحقیق و تفحص همکاری نشد و ما در مورد مسکن تحقیق و تفحص می کنیم تا کمیسیون شهرسازی موضوع را بررسی کند.
اقراریان با بیان اینکه اگر روند در شهرداری تهران اصلاح نشود مجبوریم در خصوص اقداماتی که برای فشار وارد کردن انجام می شود با مردم صحبت کنیم، یادآور شد: بدانید که اعضای شورا تا پایان کار می مانند اما تجربه سیاسی شما نشان می دهد که تا پایان نمی مانید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.